Zoals sommige van jullie wellicht al hebben meegekregen gaan wij verhuizen! Per 1 maart 2020 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe locatie.

Medio Maart zijn we te vinden op de Franklinstraat 3 in Leeuwarden (schuin tegenover winkelpark de Centrale).

Fietsen

Uiteraard kunnen jullie bij ons terecht voor gebruikte fietsen, nieuwe fietsen en elektrische fietsen. Wij verkopen hier onder andere nieuwe fietsen vanaf 259,- en E-Bikes vanaf 999,-.

Fietsonderdelen

Uiteraard zijn we ook nog steeds de goedkoopste fietsonderdelen winkel van Nederland! Je kunt bij ons bestellingen die online geplaatst zijn ophalen maar je kunt ook gewoon langskomen om even te shoppen. De meeste handelaren in Leeuwarden en omstreken weten ons al te vinden!

Benieuwd naar ons assortiment fietsonderdelen? Kijk dan eens hier:

Budgetfietsonderdelen.nl

Fietsreparaties

Op het gebied van fietsreparaties veranderd er wel iets. Vanaf dit moment doen we uitsluitend fietsonderhoud en reparatie aan fietsen die ook bij ons gekocht zijn. Als je een fiets bij ons gekocht hebt kun je de rest van je leven bij ons terecht voor scherpe tarieven en goede service op het gebied van fietsonderhoud. Fietsen die niet bij ons gekocht zijn repareren wij niet meer. We willen ons volledig kunnen focussen op de klanten die een fiets bij ons gekocht hebben. Op deze manier kunnen we de goede en snelle service blijven garanderen!

Tot en met halverwege Maart kun je ons nog vinden op de Uranusweg. Daarna zien we jullie heel graag terug in het nieuwe pand aan de Franklinstraat 3!