Transportfiets kopen – Waarom ook jij een BENN moet hebben.

Je wil een transportfiets kopen. Goed idee! Maar waarom zou je voor een BENN fiets moeten kiezen?

Je betaald niet voor onze Lamborghini.

Bij BENN fietsen geloven wij in grote aantallen en lagere marges. Massa is kassa. Wij willen niet honderden euro’s verdienen op een fiets. Wij geloven dat als we een top kwaliteit product verkopen voor een lage prijs dit product zichzelf gaat verkopen. Wij verkopen liever 1000 producten met een tientje winst dan 40 producten met 100,- winst. Voor de gevorderde wiskundige klinkt logisch toch? Daarnaast bouwen wij een bedrijf op voor de lange termijn. Daarom staat klant vriendelijkheid en goede service bij ons hoog in het vaandel.

Maar hoe goed is die fiets nou eigenlijk?

Wij besparen niet op kwaliteit. Alle onderdelen op onze BENN fietsen zijn uitvoerig getest en hebben een lange levensduur. De onderdelen die wij gebruiken zijn onder andere van AXA, Shimano en Schwalbe. Al deze onderdelen worden ook gebruikt op fietsen van veel duurdere merken.
‘’Maar weten jullie wel dat als je 10,- per fiets bespaard door middel van goedkope onderdelen je aan het einde van het jaar een gigantisch bedrag hebben verdiend?’’
Ja, dit weten wij. We hebben alleen besloten hier niets mee te doen. Het is onze missie om elke klant gelukkig te maken met zijn of haar nieuwe fiets. Er is niets frustrerender dan je fiets willen pakken en erachter komen dat hij niet in orde is. Wij willen dit dus ook ten alle tijden voorkomen. Vanaf 259,- sta je nooit meer stil en ben je altijd op tijd op je werk. 

Jouw visie, jouw fiets.

Wil je een transportfiets kopen die helemaal naar jouw smaak is aangepast? Dit kan natuurlijk. Jij bepaald zelf hoe deze fiets eruit komt te zien. Wil je bruine banden? Of grijze? Geen enkel probleem. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor bijvoorbeeld een dubbele standaard, een extra zwaar slot met insteek ketting of onverwoestbare roestvrij stalen velgen.

 

 

Maar hoe krijg je het dan voor elkaar om deze fiets zo scherp aan mij te verkopen?

Wanneer je normaal een fiets koopt moeten heel veel verschillende partijen hier geld aan verdienen, de fabrikant, de importeur, het fietsenmerk en natuurlijk de fietsenwinkel of webshop. Bij ons is dit niet het geval. Omdat wij alles zelf in handen hebben en ook elke fiets zelf in elkaar zetten en verkopen is er maar 1 partij die hier aan hoeft te verdienen. En dit is zoals eerder vermeld een partij die niet zoveel per fiets hoeft te verdienen.
Daarnaast werken wij niet met jaarcollecties of dat soort gekkigheid. Wij verkopen een super goede en mooie fiets en willen dat tot in de eeuwigheid blijven doen. We zitten dus niet aan het einde van het jaar met allemaal overtollige voorraad etc. Dit scheelt enorm veel in de bedrijfskosten en dit berekenen wij weer door aan de klant.

Oke, ik wil deze fiets graag kopen. Moet ik hem zelf in elkaar zetten?

Logische gedachte, maar nee. Normaal ontvang je je nieuwe fiets in een doos en moet je zelf je rekje monteren, je stuur vast zetten, pedalen vast zetten, misschien nog wel een wiel monteren etc etc. Hierbij kan natuurlijk het een en ander misgaan. Daarom hebben wij net zo lang tegen het bedrijf dat de fietsen bezorgd aan lopen zeuren totdat ze akkoord zijn gegaan met deze fietsen kant en klaar afgemonteerd af te leveren.

Je krijgt je fiets dus 100% afgemonteerd thuisbezorgd. Wanneer je deze fiets om 14:00 ontvangt kun je 14:30 nog bij je moeder op de koffie zitten om je nieuwe fiets te showen.

Als jullie dit echt allemaal zo goed willen regelen zal de levertijd wel 5 weken zijn.

Wederom, logische gedachte maar helemaal fout! Zodra jij je gepersonaliseerde fiets besteld zetten wij deze direct in elkaar. Vervolgens kun je dezelfde week een telefoontje verwachten van de bezorger om een geschikt moment voor de levering uit te kiezen. Vervolgens heb je deze fiets gewoon binnen een week in huis.

Ik heb een koffiemelkflesjesproductiebedrijf en wil voor al mijn 15 werknemers een BENN fiets hebben. Kan dit?

Natuurlijk! Graag zelfs. Wanneer je meer dan 5 fietsen besteld kunnen deze ook voorzien worden van reclame voor jouw bedrijf. Wij zetten dan gratis Koffiemelkflesjes Inc. (of je logo) op jouw bestelde fietsen. Moet je nagaan wat voor impact dit kan hebben op de naamsbekendheid van jouw bedrijf.

Super duidelijk verhaal maar ik heb toch nog een vraag……

Bedankt voor het compliment. We hebben er ook goed ons best op gedaan. Als er nog vragen zijn kun je ons altijd bellen, appen of smsen op 06-15082898 of mailen naar info@bennfietsen.nl.

Ik heb verder geen vragen hoor. Ik wil hem gewoon bestellen.

Top, kom even langs in onze fietsenwinkel op de Uranusweg 24 in Leeuwarden of klik op de knop hieronder om naar de BENN Fietsen website te gaan.

Bezoek ons

Openingstijden

MAANDAG       Gesloten
DINSDAG         13:00-17:00
WOENSDAG    13:00 - 17:00
DONDERDAG   13:00 - 17:00
VRIJDAG           13:00 - 17:00
ZATERDAG       13:00 - 17:00
ZONDAG           Gesloten

 

ADRES:

 

Franklinstraat 3
8921ES Leeuwarden

Nabij winkelpark de Centrale

 

 

 

Contact

Bel of whatsapp ons op:

06-15082898